Hava Durumu

Sevgiliye doğum gününde yapılabilecek muhteşem jestler!

Sevgilinizin doğum günü yaklaşıyor ve siz ne alacağım diye düşünüp duruyorsunuz... Altın, gümüş, saat, pırlanta... Bunları bir kenara bırakın ve tavsiyelerimize kulak verin.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sevgiliye doğum gününde yapılabilecek muhteşem jestler!

Doğum gününde sevgilinizin sizden beklentisi her zamankinden biraz daha fazladır. Çünkü hemen hemen herkes, bu gününde kendini daha özel hissetmek ve özel bir şeyler yapılmasını ister.

"Sevgilime o gün ne alacağım?" diye düşünüyorsunuz fakat şunu unutmayın ki partnerinizin gönlünü fethetmek için pahalı hediyelere gerek yok. En güzel hediye, sizin yaratıcılığınızı kullandığınız yani sizin emeğinizi kattığınız bir hediyedir.

"Hediyesini alayım da gönlü olsun" diye düşünmek hem samimiyetsizlik yaratır hem de bunu hissetmesi partnerinizi oldukça üzer... Hele ki bazı hediyeler vardır ki sırf almak için alındıkları çok fazla belli olur (Sipariş çiçek, ayıcık, çikolata, kalpli kolye...) Siz siz olun böyle hatalara düşmeyin. Gerçek sevginin olduğu yerde emek, samimiyet ve sıcaklık vardır bunu unutmayın...

Partnerinizin doğum gününü kutlayan ilk kişi siz olursanız, onu adeta mutluluktan uçurursunuz. Sabah kendi okuduğunuz bir şiiri mesaj olarak yollayabilir, ona duygu dolu anlar yaşatabilirsiniz.

Kendi ellerinizle hazırlayacağınız şirin bir kahvaltıyla başlayabilirsiniz güne... Diğer günlerden farklı belki taze sıkılmış bir portakal suyu, belki sofrada bir demet kır çiçeği...

Uzun zamandır gitmek isteyip gidemediği bir yer varsa bundan güzel sürpriz olamaz. Emin olun hem çok şaşıracak hem de çok mutlu olacaktır. (Tabi bunun için önceden plan yapmanız gerekiyor)

Birlikte çekindiğiniz fotoğraflarla bir albüm yapabilir, her fotonun üstüne o günün anlam ve önemini anlatan güzel sözler yazabilirsiniz.

En eğlenceli/komik/romantik Whatsapp, SMS yazışmalarınızla da bir albüm yapabilirsiniz.

Ona olan duygularınızı anlattığınız bir video çekip, "harika bir film izlemeni tavsiye ederim" diyerek verebilirsiniz.

Şaşırtın, çabanızı gösterin, mutlu edin... Unutmayın ilişkiler sevgiyi ve heyecanı canlı tutmanızla beslenir...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.