Hava Durumu

Seyahat sevenlere ne hediye alınır?

Sevdiğiniz birine hediye almayı düşünüyorsunuz ve en büyük zevki seyahat etmek... Ne alacağım diye çok fazla düşünmenize gerek yok. Birbirinden orijinal hediyeler haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Seyahat sevenlere ne hediye alınır?

Kendime almayı en sevdiğim hediyeler seyahat ile alakalı olanlar. Yılbaşı ve sevgililer günü gibi özel günler için hediye arayanlara kendime aldığım veya almak istediğim ürünlerden bir hediye listesi çıkardım, 20 tanesini de burada paylaşmaya karar verdim. Belki size de fikir olur. Beni sevenlere de buradan duyurulur.

1 - Mantar Harita

Evin bir duvarına haritayı asıp gidilen yerlerde çekilen fotoğrafları, haritadaki ilgili ülkenin üzerine iliştirince gerçekten çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Seyahat etmeyi seven birçok kişinin aklındaki fikirlerden biridir eminim. Eğer hediye almayı düşündüğünüz seyahat sever arkadaşınız şimdiye kadar bunu yapmamışsa ona bir mantar harita almanızı tavsiye ederim.

2 - Kumbara

Damlaya damlaya göl olur derler. Hediye almayı düşündüğünüz kişinin seyahatlerine para biriktirmesi için bir kumbara almaya ne dersiniz? Bozukluk deyip geçmemek lazım, bir ay sonra bir bakmışsınız bir bilet parası çıkmış bile.

3 - Dünya Küresi

Her seyahat severin evinde bir dünya küresi bulunmalı bence. Böylece her aklına geldiği an evirip çevirip nereye gitsem diye hayal kurabilir. Birbirine yakın yerlerden bir rota belirleyip bir seyahat planı oluşturabilir. Ya da şöyle bir çevirip rastgele bir noktayı seçerek bir sonraki seyahat noktasına karar verebilir. Evinde küre olmayan bir gezgin arkadaşınız varsa, hiç durmayın ona bir küre hediye edin.

4 - Bakım Çantası

Diş fırçası, macun, parfüm, krem, tırnak makası vs. gibi bakım ürünlerinin derli toplu durabilmesi, aradığını kolayca bulabilmesi için her seyahat severin valizinde  bir bakım çantasına ihtiyacı vardır. Bunu hala edinmemiş olan arkadaşlarınıza güzel bir hediye olacaktır. Çantanın temasını seyahat üzerine seçerseniz karşınızdakini daha fazla mutlu edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.