Hava Durumu

'Şezlong anarşisine son verdik, havlunu da al, gel'

Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Oran, bu yaz Ilıca Plajı'nı belediyenin işlettiğini, şezlong ve şemsiyeleri kaldırdıklarını belirtip, "Şezlong anarşisine son verdik. Havlunu da al, gel" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Şezlong anarşisine son verdik, havlunu da al, gel'

Bayram tatillerinde yüzbinlerce tatilciye ev sahipliği yapan İzmir Çeşme'de belediye başkanından sivil toplum temsilcilerine, işletmecilerden esnafa kadar herkes talebe hazır olduklarını dile getirdi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yüz binleri değil, milyonları Çeşme'ye beklediklerini vurgulayarak şöyle konuştu: "Çeşme yeryüzü, cenneti. Bu sene bir sloganımız var. O da 'Ilıca Plajı 80'lerdeki gibi'. Bu yıldan itibaren Ilıca Plajı'nı belediye işletiyor. Şezlong ve şemsiyeleri kaldırdık, tuvaletler tamam. Şezlong anarşisine son verdik. 'Havlunu da al, gel' diyoruz. Bu yaz Ilıca'daki bu modeli seneye tüm plajlarımızda uygulayacağız."

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir de geçen yıl bayram tatilinde aşırı yoğunluk nedeniyle "Artık gelmeyin" dediklerini hatırlatarak, "İnsanlar parklarda ve sahillerde yatıyorlardı. Mağduriyetin önüne geçmek için böyle bir şey dedik ama şimdi Çeşme kucağını açtı, herkesi bekliyor. Yalnızca bayramda değil 12 ay gelin" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.