Hava Durumu

Shane Larkin, Türkiye Milli Takımı'nda: Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim

Anadolu Efes'te forma giyen ABD'li basketbolcu Shane Larkin, Türkiye A Milli Takımı için oynayacağını açıkladı. Larkin, "Tek bir şey için söz verebilirim, bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2020 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Shane Larkin, Türkiye Milli Takımı'nda: Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim

Anadolu Efes'te forma giyen ABD'li basketbolcu Shane Larkin, sporseverlerin aylardır beklediği açıklamayı kişisel Instagram hesabında yaptı.

Larkin, şunları söyledi:

"Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onurluyum. Türk bayrağını göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Tek bir şey için söz verebilirim; bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim."

Bu gönderiyi Instagram'da gör

I am honored and humbled to have an opportunity to represent this country by joining the Turkish National Team. Extremely excited to wear this jersey with the Turkish Flag across my chest with pride. I cannot guarantee any success, accomplishments, or victories. But the one thing that I can promise you is that I will give every single ounce of sweat, energy and effort for this Country. You have my word.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.