Hava Durumu

Sıla'nın konserden kazandığı para dudak uçuklattı

Sıla, 22-26 Temmuz tarihleri arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserlerden 1 milyon TL kazandı. Sıla Ahmet Kural ile yaşadığı aşkla da şu sıralar gündemde...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sıla'nın konserden kazandığı para dudak uçuklattı

Sıla, 22-26 Temmuz tarihleri arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde art arda 5 konser vermişti.

Posta'da yer alan habere göre; Sıla, Tarkan'ın 5 milyon TL aldığı 7 konserlik maratonunun ardından en çok seyirci toplayan pop yıldızı oldu. Bu da ünlü şarkıcıya tam 1 milyon TL kazandırdı.

Popçu, Bodrum'daki plajlar ve belediyelerin düzenlediği festivallerinden gelen teklifleri ise ''Yalnızca biletli konserlerde sahneye çıkarım'' diyerek reddediyor.

Sıla Gençoğlu kimdir? Aslen nerelidir?

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır.  Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi uzerine çalışmıştır.

Sıla'nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan "SILA" nın oluşumuna zemin hazırladı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve "Sıla" dizisinin şarkısı olan ortak besteleri "Sıla / Töre" sayesinde tanışmıştır. Sıla'nın hemen ardından 'Yaban Gülü' dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.