Hava Durumu

Sıla ve Ahmet Kural aşk yaşıyor

Şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemini salladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sıla ve Ahmet Kural aşk yaşıyor

Başarılı şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isimler birlikte yemek yedikleri mekândan el ele ayrıldılar. Etrafına aldırış etmeden mekândan birlikte çıkan ikiliyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.   Güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen aşk büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Bodrum'da bulunan bir mekânda baş başa yemek yiyen ikili daha sonra mekândan el ele ayrıldı. Tatil için Bodrum'da olan vatandaşların meraklı bakışlarını görmezden gelen çift el ele yürüyerek mekândan uzaklaştı.

MAGAZİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ  

Bodrum'da bulunan Sıla ile görüşen Ahmet Kural, daha sonra yemek yemeye karar verir ve birlikte yedikleri romantik yemeğin ardından mekândan ele ele çıkan çift görenleri şaşırttı. Çevredeki vatandaşların iddialarına göre el ele yürüyen çift çevrelerine aldırış etmedi.  

SILA'DAN ŞAŞIRTAN HAMLE

Sıla ve Ahmet Kural tarafından konu ile ilgili bir açıklama gelmese de bu aşk iddiası üzerinde çok konuşulacağa benziyor. Ünlü ikilinin yakın çevrelerine göre ilişkilerinin gidişatına göre bir açıklama yapacakları söyleniyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.