Hava Durumu

'Sınav'lı miniklerin okuma şenliği coşkusu

Bursa Sınav Koleji 1. sınıf öğrencileri 'Okuma Şenliği' coşkusu yaşadı. Yaparak, yaşayarak öğrenen minikler, dönem sonu gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Sınav'lı miniklerin okuma şenliği coşkusu

Bursa Sınav Koleji'nin 1. sınıf öğrencileri, yıl boyunca öğrendiklerini velileri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Rengârenk kostümleri içinde ailelerini karşılayan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Velilerin de öğrenciler kadar heyecanlı olduğu gecede duygusal anlar yaşandı.

Okuma Şenliği, 1.sınıf öğrencilerinin hazırladığı koro ile başladı, farklı yörelerden halk danslarının yer aldığı gösteri ile devam etti. Mevsimlerin özelliklerini masalsı bir dille anlatan Doğanın Dansı oyunu, izleyenleri hem düşündürdü hem de güldürdü.

Öğrencilerin İngilizce olarak hazırladığı Peter Pan isimli tiyatro da, 1.sınıflarda uygulanan Bilingual sisteminin yabancı dil düzeyini çıkardığı uluslararası seviyenin en güzel göstergesiydi. Beden eğitimi öğretmenleri tarafından hazırlanan step gösterisinde eğlencenin doruğa çıktığı Okuma Şenliği, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.