Hava Durumu

Sinem Umaş cezaevine girdi

Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz, katıldığı evlilik programı ile adını duyuran Sinem Umaş, hakkında iki ay tedbir kararı aldırmıştı. Karar ihlali nedeniyle 3 gün zorlama hapsi istenen Umaş, sosyal medya hesabından "Bu video yayınlandıysa ben emniyete teslim olmuşumdur" diyerek cezaevine girdiğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2020 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2020 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sinem Umaş cezaevine girdi

Bir dönem ekranlarda yayınlanan 'Gelinim Olur musun?' programı ile ünlenen ve Semra kaynananın gelin adayı olarak tanınan Sinem Umaş, cezaevine girdi.

Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz, Umaş'ın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını iddia ederek iki ay tedbir kararı aldırmıştı. Kararı ihlal ettiği gerekçesiyle üç gün zorlama hapsi istenen Sinem Umaş, Instagram hesabına eklediği bir video ile teslim olduğunu duyurdu.

Sinem Umaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, gözyaşlarına hakim olamadı. Umaş, yaklaşık bir buçuk yıldır tehdit edildiğini söyleyerek, sürekli evinin drone ile gözetlendiğini belirtti.

Sinem Umaş, "Ben bir buçuk yıldır psikolojik şiddet içerisindeyim. Yediğim tehditin, hakaretin haddi hesabı yok. Adalet istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.