Hava Durumu

Sınıfta donarak ders işliyorlardı! CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu'nun çağrısı yanıt verdi

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun kaloriferleri yanmadığı için soğukta ders yapmak zorunda kalan Yıldırım Belediyesi Ortaokulu'yla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a yaptığı çağrı sonuç verdi. Isınma sorununa bakanlığın zaman geçirmeden yanıt verdiğini belirten Altaca Kayışoğlu, "Bakan Selçuk'un göstermiş olduğu bu duyarlılığın bütün alanlarda hissedilmesini umut ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sınıfta donarak ders işliyorlardı! CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu'nun çağrısı yanıt verdi

Meclis'te "Biraz önce bir mesaj geldi. Söylemek istiyorum. Bursa'da Yıldırım Belediyesi Ortaokulu'nda öğrenim gören çocuklar ve öğretmenleri çok üşüyorlarmış. Çünkü ısınma yetersiz, kalorifer tesisatı sıkıntılı, temizlik çok kötü. Buradan Milli Eğitim Bakanı'na seslenmek istiyorum. Okullarımızın temizlik ve ısınma sorunlarına lütfen el atın" sözleriyle konuyu dile getiren CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun bu çağrısının karşılık bulmasıyla okulda çalışma başlatıldı. Sınıflara elektrikli ısıtıcılar yerleştirilirken, kalorifer petekleri de yenileriyle değiştirilmeye başlandı.

Yıldırım Belediyesi Ortaokulu'ndaki gelişmeleri yakından takip eden Altaca Kayışoğlu, "Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyarlılığı çocuklarımız için son derece sevindirici. Gönül isterdi ki okullarımız açıldığında bu tip eksiklikler hiç yaşanmasa. Önlemler çok önceden alınmış olsa. Yine de böyle bir durum karşısında hızlı hareket edilmesi, soruna ivedilikle çözüm bulunmasını önemsiyoruz. Bakan Selçuk'un göstermiş olduğu bu duyarlılığın bütün alanlarda hissedilmesini umut ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.