Hava Durumu

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı!

Heyecanla beklenen Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin Nefes kesen dizisinin yeni bölümü bölümüyle 8 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı!

Kanal D'nin heyecanla izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yine nefes kesti. Yılbaşı nedeniyle dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı öğrenildi. Siyah Beyaz Aşk dizisinin 12. bölümü 8 Ocak Pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat'a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı'yı mı seçecek?

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem'in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?

Namık, Aslı'nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı'yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat'a arkasını dönüp gidebilecek mi?

">Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı!

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.