Hava Durumu

Siyah Beyaz Aşk 29. bölümde heyecan dorukta! Aslı gidiyor

Siyah Beyaz Aşk 29. bölüm fragmanında Ferhat'ın 'git' dediği Aslı, evi terk eder. Yeni bir hayata başlamaya kararlı olan Aslı için aşkını geride bırakmak mümkün olabilecek mi?

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Siyah Beyaz Aşk 29. bölümde heyecan dorukta! Aslı gidiyor

SİYAH BEYAZ AŞK 29. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hülya ve Dilsiz'in düğünü Ferhat ile Aslı'yı tekrar bir araya getirecekken düğün gecesi ortaya çıkan beklenmedik tehlike kimi hedef alacaktır? Düğünde yaşanan şok edici olay, Yiğit'in eline Namık Emirhan'ı hapse attıracak çok önemli bir kozu vermiş olacaktır. Yiğit, hedefine doğru ilerlerken atacağı adımlar Ferhat'ı da hayatının en önemli sırrı ile yüzleşmenin eşiğine kadar getirecektir. Ferhat, Namık ile büyük yüzleşmesine giderken, Yiğit'in kurduğu plan başarılı olabilecek midir?

Aslı'nın evden gidişi Vildan'ın Ferhat ile ilgili umutlarını iyice artıracaktır. Ancak, Aslı ve Ferhat aşkının arasına girebilmenin sandığı kadar kolay olmayacağını gören Vildan hayatı ile ilgili önemli bir karar vermenin eşiğine gelir. Vildan'ın bu kararı ne olacaktır?

Cüneyt, Abidin ve Gülsüm'ün kendisine kurdukları oyunu bozduğunu sanırken Gülsüm'ün beklenmedik hamlesi işleri tersine çevirecektir. Gülsüm, Abidin'in eve geri dönmesinin yolunu açarken, Cüneyt ise işlediği hangi suçun bedelini ödemek zorunda kalacaktır?

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özge'nin Ferhat'ın kızı olduğunu öğrenen Aslı, evden gitmeye karar verir. Ancak beklenmedik bir durum Aslı'nın gidiş planlarını bir süreliğine de olsa ertelemesine neden olacaktır. Ferhat ise Aslı'nın gitmemesi için elinden geleni yapar. Aslı ve Ferhat aşkı önlerindeki bu büyük sınavdan yara almadan geçmeyi başarabilecek midir?

Öte yandan Ferhat'ın, Yusuf'tan edinmek istediği bilgi tüm hayatını değiştirecek niteliktedir. Namık, Ferhat'ı Yusuf'tan uzak tutmak için elinden geleni yaparken, Ferhat giderek bu büyük sırra yaklaşır. Ancak bu yolda Ferhat'ın önüne hiç beklemediği bir engel çıkacaktır.

İntihar girişiminde bulunan Vildan'ın Ferhat ile ilgili umutları bitmiş değildir. Vildan'ın eve geri dönüşü, Aslı ve Ferhat aşkı üzerinde nasıl bir sonuç doğuracaktır? Abidin eve geri dönmek için Cüneyt'i yakalayıp Ferhat'a teslim etmenin planlarını yapar. Bu yolda destekçisi Gülsüm olacaktır. Cüneyt ise Jülide ile kurduğu yeni ittifakın sonuçlarından faydalanmak isterken, Abidin'in elinden kurtulabilmeyi başarabilecek midir?

Siyah Beyaz Aşk 29. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de kanal D'de...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.