Hava Durumu

Siyasetin gerginliği cenaze töreninde...

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. İktidar ve muhalefeti buluşturan cenazede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Siyasetin gerginliği cenaze töreninde...

İstanbul Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulunan Yavuz Yılmaz (38) için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.  Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, spor, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Hasan Yılmaz ağabeyinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Tabuta elleriyle dokunan Hasan Yılmaz uzun süre ağabeyinin tabutuna baktı.

EL SIKIŞMADILAR

İktidar ve muhalefeti buluşturan cenazede gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun üzerindeydi.  Erdoğan'ın cenaze namazını kılmak için geldiği camide CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadığı görülürken, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini sıktığı görüldü.

AKŞENER'E 'BAHÇELİ' SORULDU

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yılmaz ailesine taziye dileklerini ilettikten sonra cenaze namazını beklemeden ayrıldı. Akşener çıkışta, bir gazetecinin, "Erken ayrılmanızın bir sebebi var mı? Bahçeli gelecek diye mi erken ayrılıyorsunuz?" sorusuna "Yok, yok bir sebebi yok. Çok kalabalık ve karışık. Doğal olarak o nedenle camide de yer bulması mümkün değil kimsenin. O nedenle taziyelerimiz sunduk, ayrılıyoruz. Zaten o kalabalık da kimsenin birbirini görmesi mümkün değil. Yani Sayın Bahçeli geliyor mu? Ondan haberim yoktu" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.