Hava Durumu

Skandal... YPG sevicisi TSK'ya hakaret etti, CHP sessiz kaldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin Londra'da düzenlediği toplantıya katıldı. Öztrak, YPG sevicisi bir kişinin hakaretlerine maruz kalırken CHP'lilerin cevap verememesi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Skandal... YPG sevicisi TSK'ya hakaret etti, CHP sessiz kaldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin Londra'da düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den de bazı isimler yer aldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'nın konuşulduğu toplantıda ortalık karıştı. HDP'ye yakın bir isim, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yardımcısı Faik Öztrak'a sert sözler sarf etti.

"KATLİAM YAPILIYOR" YALANI!

YPG yandaşı, Faik Öztrak'a "Rojava'da Kürt katliamı yapılıyor. Biz buna evet diyemeyiz. Çocuklarımız öldürülüyor. Siz Öztrak; sizde hak hukuk yoktur. Siz Selahattin Demirtaş'ı içeri atansınız. Her gün çocuklarımız öldürülüyor. CHP gitsin, teslim olsun AK Parti'ye" dedi.

Panelde PKK propagandası yapan şahsın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaretleri karşısında CHP'lilerin sessiz kalması, görüntüleri izleyenlerin tepkisini çekti. İftira dolu sözlerine uzun süre devam eden PKK yandaşı, sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösteren Mehmetçik'i de hedefe koydu.

O anlarda kameraya böyle yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.