Hava Durumu

Şok görüntüler! Teröristler sokak ortasında atış talimi yaptı!

İzmir'de terör örgütü TKEP/L'ye yönelik operasyonda bombalı ve silahlı eylem hazırlığındayken yakalandıktan sonra tutuklanan 2 zanlının, kent merkezinde atış talimi yaptıkları anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şok görüntüler! Teröristler sokak ortasında atış talimi yaptı!

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda terör örgütü TKEP/L üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra dün mahkemece tutuklanan İbrahim A. ile E.Ö'nün Buca ilçesindeki boş bir arazide yaptıkları atış taliminin görüntüleri tespit edildi. Görüntülerde, Buca ilçesinde olduğu belirlenen bir bölgede eski model bir arabanın yanında duran iki zanlı, sırayla nişan aldıkları hedefe tabancayla ateş ediyor. Diz çökerek ve ayakta nişan alan zanlıların, rahat tavırlar sergilemesi dikkati çekiyor.

HÜCRE EVİ BASKININDA YAKALANDILAR

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin 21 Mart'taki operasyonunda terör örgütü TKEP/L'nin hücre evi olduğu belirlenen adreste iki kişi gözaltına alınmış, aramalarda kitapların içi kesilerek saklanmış silahlar, çok sayıda mermi, bomba yapımında kullanılabileceği değerlendirilen elektrik kabloları, 250 gram kimyasal toz, asit, 500 gram barut, fünye, boru tipi düzenek ve elektrikli anahtar düzeneği ele geçirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.