Hava Durumu

Şok hareket! Murat Boz 170 lirayı geri istedi

Eser Yenenler'in düğünü için sevgilisi Aslı Enver'le alışverişe çıkan Murat Boz'un valeye verdiği paranın üstüne istemesi olay oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şok hareket! Murat Boz 170 lirayı geri istedi

Yakın arkadaşları Eser Yenenler'in düğünü için yaklaşık 3 saat alışveriş yapan ikili, çıkışta soruları yanıtladı. Minik bir tatil yaptıklarını belirten çift, "Her şey güzel gidiyor, güzel bir tatil yaptık. Eser'in düğünü için buraya geldik ve alışveriş yaptık" dedi.

Muhabirlerin, "Set ortamını özlediniz mi?" sorusuna Enver gülerek, "Güzel bir ortamımız vardı ama açıkçası özlemedim. Çok yoğun çalıştık onun için şu an dinlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Çift, Bodrum'da tekne kazası geçiren magazin gazetecileri için çok üzgün olduklarını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmedi. Lüks araçlarına binen çift, araçlarını teslim eden vale çalışanına 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı.

Fakat Murat Boz, gazetecilerin oradan ayrıldığını öğrendikten sonra, alışveriş merkezinin vale şirketini aradı. Ünlü şarkıcı, verdiği 200 liranın para üstünü, yani 170 lirayı geri istemesi vale çalışanlarını şaşırttı.

Murat Boz'un para üstü için geri dönemeyeceği, daha sonra tekrar gelip alacağını söylediği öğrenildi.

Hakkında yapılan bu habere kayıtsız kalmayan Murat Boz, sosyal medya hesabından kendisi hakkında yazılanlarla ilgili dikkat çekici satırlar paylaştı.

"Saşırttığımız adeta şoka soktuğumuz vale kardeşlerimizin gönlünü almak için ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikir alışverişi yapıyoruz. Seçenekler arasında para üstü istediğimiz için özür dilemek de var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.