Hava Durumu

'Sopalı seçim yapmak istiyorlar'

Seçim ittifakı teklifinin Meclis'te kabul edilerek yasalaşmasına ilişkin açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bu teklif aynı zamanda sopalı bir seçim hazırlığıdır. Herhangi birisi polisi jandarmayı çağırabilir. Baktı ki orada CHP'nin oyları önde gelin burada hile yapılıyor polis basacak. Sopalı seçim yapmak istiyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Sopalı seçim yapmak istiyorlar'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu, dikkat çeken mesajlar verdi. Meclis'te kabul edilen seçim ittifakı teklifine yönelik eleştirilerde bulunan CHP lideri, "Bu teklif aynı zamanda sopalı bir seçim hazırlığıdır. Herhangi birisi polisi jandarmayı çağırabilir. Baktı ki orada CHP'nin oyları önde gelin burada hile yapılıyor polis basacak. Sopalı seçim yapmak istiyorlar. Buradan bütün milletime sesleniyorum masa başında milletvekili sayılarını artıracağız diye yola çıkanları sandığa gömeceğiz. Bütün sandıklara sahip çıkacağız. Bütün sandıklarda bizim arkadaşlarımız olacak. Ne yaparlarsa yapsınlar 2019'a o zatı oradan aşağı indireceğiz sözüm sözdür. Seçimi hileli yollarla kazanacağını zannediyor hileye izin vermeyeceğiz. İster valin olsun kim olursa olsun sel gibi akacağız ve sandıklarda kazanacağız" dedi.

ERDOĞAN DA BAHÇELİ DE YILDIRIM DA SÖZ VERDİ

15 Temmuz darbe girişimi günü köprüdeki erlerin boğazının kesildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Onların da yargı önüne çıkması lazım. Bana söz verdiler, Bahçeli de Erdoğan da söz verdi, Bİnali Yıldırım da söz verdi. Biz onu soruşturacağız dediler.  Tam tersini yaptılar, bir kanun hükmünde kararname ile bunlar hakkında tahkikat yapılmaz diye karar çıkardılar. Bir asker linç edilecek, sen linç edenleri koruyacaksın. Gökhan Açıkkollu'nun otopsi raporlarını neden açıklamıyorlar. Madem işkence yapılmadı bütün dünya öğrensin. Ortada bir suç varsa yargılayıp hapse atarsın. İşkence ne demek? Bunun adı vicdansızlık, ahlaksızlıktır" diye konuştu.

SEN Mİ BATIRDIN, BEN Mİ BATIRDIM?

Konuşmasında hükümetin sağlık politikasını topa tutan Kılıçdaroğlu, "Sağlıkta reformun tamamı yalan. Evde musluğu açtığınızda 5 çeşit vergi ödüyorsun, Hastaneye gittiğinde 9 çeşit vergi ödüyorsun. Acil servise gidince bu paralar ödenmiyordu. Millet ödememek için acile gitmeye başladı. Para yok, acile gidiyor insanlar. SGK'da 30 milyar açık var. Ben mi batırdım sen mi batırdın? Açık söyleyeyim sen batırdın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.