Hava Durumu

Sosyal medya sallanıyor: 'Adnan Oktar belasını buldu'

Adnan Oktar ve ekibine yapılan operasyon sosyal medyanında bir numaralı ana gündem maddesi oldu. Operasyona yönelik dikkat çeken bir yorum da Adnan Oktar grubuna 1999 yılında operasyon yapan eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'dan geldi. Saçan, Oktar için "Belasını buldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sosyal medya sallanıyor: 'Adnan Oktar belasını buldu'

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon düzenlendi. Suçlamalar arasında "organize suç örgütü kurmak", "uluslararası ajanlık" ve "küçük çocuklara taciz" yer alıyor. Hava destekli büyük operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

DİKKAT ÇEKEN YORUM

Operasyona yönelik dikkat çeken açıklama Adnan Oktar grubuna 1999 yılında operasyon yapan eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'dan geldi.

Adil Serdar Saçan'ın 19 yıl önce yaptığı operasyonun ardından operasyon sırasında gözaltına alınanlara işkence yapıldığı iddiasıyla Saçan ve ekibi hakkında  dava açılmıştı.

Adil Serdar Saçan, Twitter'dan paylaştığı mesajında bugünkü operasyonu "Bizimle yıllarca uğraşan FETÖ'den sonra Adnan Hoca ve suç örgütü de belasını buldu. Ee ne demişler 'sen doğru ol eğri belasını bulur" diye değerlendirdi.

İşte o mesaj:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.