Hava Durumu

Sosyal medya Süleyman Çakır'ın ölüm yıldönümü ile sallandı!

Türk dizi tarihine adını yazdıran Süleyman Çakır, Kurtlar Vadisi dizisinde öldürülmesinin ardından yıllar sonra dahi ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki Süleyman Çakır kim?

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2020 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sosyal medya Süleyman Çakır'ın ölüm yıldönümü ile sallandı!

Yayınlandığı dönemde herkes ekran başına kitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde en unutulmaz karakterlerin başında Süleyman Çakır geliyor. Dizide öldürüldüğü bölümün ardından adına gazetelere vefat ölümü bile verilen Süleyman Çakır karakteri anılmaya devam ediyor. İşte yıllar sonra dahi unutulamaz Süleyman Çakır karakterinin bilinmeyenleri...

SÜLEYMAN ÇAKIR KİMDİR?

Küçük yaştayken cami avlusunda gözü önünde babasının vurulduğunu görmüş ve bundan sonra dünyaya hep nefretle bakmıştır. Babası öldükten sonra annesinin evde yaptığı pilav ve nohudu satarak hem kız kardeşi Derya Çakır'a hem de annesi Emine Çakır'a bakmıştır. Bir gün zabıta gelip yasak yerde satış yaptığı için hem onu hem de kız kardeşini hırpalamıştır. Hırpalama sırasında zabıtanın kız kardeşine vurmasından dolayı gözü dönmüş ve zabıtayı art arda bıçaklayıp öldürmüştür. Sonrasında cinayet suçundan hüküm giyip, hapse düşmüştür. Hapise düşünce annesi ve kız kardeşi açıkta kalmıştır. Bunun için ona Duran Şatıroğlu namı diğer Duran Emmi'yi bıçaklaması için teklif etmişlerdir ve o da annesi ve kız kardeşi kötü durumda olduğu için razı olmuştur. Duran Emmi abdest alırken elinde bıçakla onu öldürmeye gitmiş ancak babasının da abdest alırken öldüğü gözüne gelince yapamamıştır. Duran Emmi sayesinde mafyaya girmiş ve önemli bir mafya babası olmuştur. Sonra Laz Ziya'nın kızı Nesrin Yılmaz ile evlenmiştir.

SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜMÜ

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir. Can dostu Polat Alemdar Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır. Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendir. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştır. .Hatta, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.