Hava Durumu

Sosyal medyada gündem oldu: 'Benim Bursa adayım Faruk Çelik'

Sosyal medya platformu Twetter'da, #BenimBursaBBAdayım etiketi ile açılan başlıkta Faruk Çelik'e destek mesajları yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sosyal medyada gündem oldu: 'Benim Bursa adayım Faruk Çelik'

30 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi kulisler adeta kaynıyor. Büyükşehirler arasında yer alan Bursa'da da belediye başkan adaylarının kimler olacağı ve o koltuğa kimin oturacağı merakla bekleniyor.

Twetter'da, #BenimBursaBBAdayım etiketinde açılan başlığa binlerce tweet atıldı ve Faruk Çelik'e destek mesajları yağdı.

İşte o mesajlardan bazıları:

FARUK ÇELİK KİMDİR:

17 Ocak 1956 tarihinde Artvin Yusufeli'nde doğdu. 

Babasının adı Yaşar, annesinin adı Hedise'dir. Bursa Yüksek İslam Enstitüsü'nü bitirdi. Kocaeli İşletme Enstitüsü'nde işletme eğitimi gördü. Refah Partisi'nde il başkanlığı, Fazilet Partisi'nde genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 21'inci dönem Bursa milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdi; İçişleri ve Dilekçe Komisyonu üyeliklerinde bulundu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu üyesi oldu. 22'nci ve 23'üncü dönemlerde Bursa milletvekili; 24'üncü ve 26'ncı dönemlerde Şanlıurfa Milletvekili olarak Meclis'e girdi. 2002 - 2007 yılları arasında Grup Başkanvekilliği yaptı. 60, 61 ve 62'inci hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevlerini yürüttü. 64'üncü hükümette de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirildi. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.