Hava Durumu

Soylu rakam verdi ve net konuştu: Kaset tekrar başa sarılmasın

Bu sabah 41 DEAŞ'lının teslim alındığını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "40 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Bizden sonraki nesillere, terörü miras bırakmayalım. Kaset tekrar başa sarılmasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Soylu rakam verdi ve net konuştu: Kaset tekrar başa sarılmasın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'daki muhtarlar görüşmesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Soylu YPG'nin bıraktığı 41 DAEŞ'linin daha teslim alındığını duyurdu. Fırat Kalkanı bölgesinde 3 bini aşkın DAEŞ'li etkisiz hale getirildiği hatırlatan Soylu sözlerine şeklinde devam etti.

''Biz DAEŞ'lilerle gölge mücadelesi yapmadık. Göğüs göğüse çarpıştık. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir devlet DAEŞ'le göğüs göğüse çarpışmamıştır. Avrupa'da laf edenler bugün her biri kahraman kesiliyor ama 'Aman biz bir şey yapmayalım' diyorlar. Bütün bu bölgede yaşanan sıkıntılar sonucu Türkiye'ye göç dalgası yaşanıyor.''

''DAEŞ'LİLERİ DİZ ÇÖKTÜRMEDEN BIRAKMAYIZ''

Öte yandan Soylu, Barış Pınarı Harekatı'nda ABD ile yapılan 120 saatlik anlaşmaya ilişkin, ''Terörle mücadele devam etmektedir. Biz kış operasyonlarına başladık zaten. 2 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeyecek. Aynı kararlılık devam edecek. DAEŞ'lileri diz çöktürmeden bırakmayız. Kanun çok açık. Teröre bulaşmış, destek sağlayan, milletin vergilerinin terör örgütlerine aktaran belediyelerin yasal olarak yeri yok. Teröre hiçbirimizin sabrı yok! 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Bizden sonraki nesillere, terörü miras bırakmayalım. Kaset tekrar başa sarılmasın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.