Hava Durumu

Sözcü yazarı Rahmi Turan özür diledi: Son derece üzgünüm

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın, "Külliye'ye giden CHP'li" iddiası, günlerdir Türkiye gündeminde konuşuluyor. Turan, bugünkü köşesinde, "Türkiye'nin gündemini bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm" diyerek özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sözcü yazarı Rahmi Turan özür diledi: Son derece üzgünüm

Gazeteci Rahmi Turan, geçtiğimiz hafta köşesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir CHP'li siyasetçinin gittiğini iddia etmiş, görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine CHP Genel Başkanı olması gerektiğini söylediğini öne sürmüştü. Bu iddiaların ardından konuşan Cumhurbaşkanı eski adayı Muharrem İnce, bu kişinin kendisi olmadığını, iddiaların CHP içinden çıktığını söylemişti. "Külliye'ye giden CHP'li" tartışmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sert tepki göstermiş, AK Parti'den de çeşitli açıklamalar gelmişti.

BUGÜN ÖZÜR DİLEDİ

Turan, Sözcü gazetesindeki bugünkü yazısında, "Haber kaynağım olan 20 yıllık gazeteci arkadaşıma güvenerek kulis bilgisi niteliğinde (iç sayfada) yazdığım yorum-haberle Türkiye'nin gündemini bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP eski Yalova milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve okurlardan özür dileyen Turan, "Bunu bir trafik kazası gibi kabul etmek gerekiyor. Kasıtlı olmadan, dikkatsizlik sonucu ortaya çıkan bir hatadır bu" ifadelerini kullandı.

Rahmi Turan ayrıca, "CHP ve çete, birbirine taban tabana zıt iki sözcük. Bu durumda parti merkezi bir 'Araştırma komisyonu' kurarak konuyu mutlaka aydınlığa çıkartmalıdır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.