Hava Durumu

'Şu ana kadar asker kaybımız yok'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla görüşmesi sonrası açıklama yapan Başbakan Yıldırım, üçüncü gününe giren Afrin harekatında şu ana kadar asker kaybı olmadığını söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu da "En büyük arzumuz kimsenin burnunun kanamadan operasyonun tamamlanmasıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Şu ana kadar asker kaybımız yok'

Başbakan Binali Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Çankaya Köşkü'ndeki görüşmesi sona erdi. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından iki lider ortak açıklama yaptı. İlk sözü alan Kılıçdaroğlu, "Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Zeytin Dalı Harekatı kaçınılmaz olarak ülkenin gündemine geldi. En büyük arzumuz kimsenin burnunun kanamadan operasyonun tamamlanmasıdır. Askerlerimiz görev yaparken Suriye'nin toprak bütünlüğüne de katkı yapıyorlar" dedi.

KAYDA DEĞER OLAY YOK

Başbakan Yıldırım da "Terör faaliyetlerini yok etmek amacıyla bir harekat başlattık. Hassasiyetimiz Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür. Harekat devam etmektedir" ifadelerini kullandı. Yıldırım, "Şu ana kadar herhangi bir asker kaybımız yoktur" dedi. Kilis'e taciz atışlarının yapıldığını kaydeden Yıldırım, siyasi partilerin, ana muhalefet ve MHP'nin bu harekata tam destek verdiğini söyledi. Yıldırım, "Cılız sesler çıkmakla beraber kayda değer olay yoktur. Bölücü mesajlar soruşturmaya tabii tutuluyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.