Hava Durumu

Şule Çet'in ölümüyle ilgili flaş gelişme! İddianame tamamlandı...

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturma tamamlanarak, hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi. İddianamede, iki sanık için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2018 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şule Çet'in ölümüyle ilgili flaş gelişme! İddianame tamamlandı...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 29 Mayıs 2018 tarihinde bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) ölümüyle ilgili soruşturmayı tamamlayarak hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

İddianamede, öldüğü gün Şule Çet'in yanında olan sanıklar Çağatay A. ve Berk A. için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar cezası hapis cezası istendi.

NE OLMUŞTU?

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule Çet (20), Ankara'daki bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın intihar olduğu iddia edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Çağatay A. ve Berk A. soruşturma kapsamında daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İLK İFADELERİ

Çağatay A., ilk ifadesinde Şule Çet'in intihar ettiğini öne sürerek, "Kendisine engel olmaya çalıştım, atlarken tutmaya çalıştım ama başaramadım. Atlamasın diye tutuğum sırada parmaklarımda sıyrıklar oluştu" demişti. Diğer zanlı Berk A. ise "Olay sırasında başka bir odadaydım. Neler yaşandığını bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.