Hava Durumu

Şüpheliler aylarca takip edildi! Türkiye'nin en büyük şebekesine operasyon

8 ilde yılbaşı öncesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda tonlarca sahte içki ele geçirildi, 107 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şüpheliler aylarca takip edildi! Türkiye'nin en büyük şebekesine operasyon

İstanbul merkezli 8 ilde yılbaşı öncesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda yaklaşık 250 ton sahte içki ele geçirildi, 107 şüpheli gözaltına alındı.

Örgütün Türkiye'deki en büyük sahte içki üretim şebekesini kurdukları ve yılbaşı öncesi sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlandıkları belirtiliyor. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık, Organize, Mali ve Asayiş şube müdürlüğü ekipleri, aylarca yapılan teknik ve fiziki takip sonucu kent genelinde önceden belirledikleri sahte içki üretilen imalathanelere ve sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şüphelilere ait 147 adrese baskın düzenledi.

Son yılların en büyük sahte içki operasyonuna, polis helikopteri ile özel harekat polis ekipleri de katıldı.

Operasyonda binlerce sahte dolu içki şişesi, tonlarca sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, 107 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin Türkiye'de en büyük sahte içki üretim şebekesini kurdukları ve yılbaşı öncesi sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlandıkları iddia edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.