Hava Durumu

Sürekli yemeğe habersiz misafir getirmek artık boşanma sebebi!

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, ilginç boşanma kararlarına bir yenisini daha ekledi. Yüksek mahkeme, "Erkek eşin sürekli yemeğe habersiz erkek misafir getirmesini" boşanma sebebi saydı. Daire başkanı kararı sosyal medya hesabından, "Eviniz lokanta, eşiniz de o lokantanın aşçısı değildir" notuyla duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sürekli yemeğe habersiz misafir getirmek artık boşanma sebebi!

"Erkek eşin sürekli yemeğe habersiz erkek misafir getirmesi" boşanma sebebi sayıldı. Hürriyet'in aktardığı Yargıtay kararına göre, N.A adlı kadın, kocası M.A sürekli erkek arkadaşlarını yemeğe davet ettiği ve şiddet uyguladığı gerekçesiyle iki yıl önce boşanma davası açtı. Gerze Asliye Hukuk Mahkemesi, davacı kadını haklı gördü ve çiftin boşanmasına karar verdi.

Davacı kadın kusur belirlemesi, tazminat taleplerinin reddi, tedbir nafakaların başlangıç tarihleri ve nafakaların miktarları yönünden; davalı erkek ise kararın tamamını temyiz etti. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, temyiz itirazlarını reddederek kararı oybirliği ile onadı.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, kararı sosyal medya hesabından "Eviniz lokanta, eşiniz de o lokantanın aşçısı değildir" notuyla duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.