Hava Durumu

Suruç saldırısında flaş gelişme!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AK Partili guruba yapılan sonucu 3 kişi hayatını kaybetmişti. Cumhuriyet Başsavcılığı Suruç'ta yaşanan olayın terör boyutunu araştırmak için üç savcının daha görevlendirildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Suruç saldırısında flaş gelişme!

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Suruç'ta  seçim çalışması yapan AK Parti'lilere yönelik saldırıya ilişkin, "Olayın  büyüklüğü, vahameti ve terör boyutunun olup olmadığını araştırmak üzere Şanlıurfa  merkezden 3 cumhuriyet savcısını daha ek olarak görevlendirdik." dedi. 

 Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün öldüğü belirtilen bir  kişinin hastanedeki müdahaleyle yaşama döndürüldüğünü kaydederek, saldırıda 3  kişinin hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının ise 9 olduğunu söyledi.

Geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü ifade eden Doğan, şunları  kaydetti:

"Olayın büyüklüğü, vahameti ve terör boyutunun olup olmadığını  araştırmak üzere Şanlıurfa merkezden 3 cumhuriyet savcısını daha ek olarak  görevlendirdik. Suruç'taki savcılarımızın haricinde... Merkezden giden arkadaşlar  gece keşiflerini yaptı, bütün delillere el koydular ve ayrıntılı bir şekilde  olayları araştırmaya başladılar. Şu an itibarıyla olayın bütün ayrıntıları belli  olmadığı için gözaltına alınan yok ama 3 kişiyle ilgili yakalama talimatımız  var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.