Hava Durumu

Survivor sunucusu Murat Ceylan ile Pınar Tartan aşkının ilk karesi!

Murat Ceylan-Pınar Tartan aşkının ilk karesi ortaya çıktı. Survivor yarışmasıyla ünlenen Murat Ceylan'ın Türkiye güzellerinden Pınar Tartan ile birlikteliği ünlü ismin sosyal medya paylaşımı ile belgelendi. Survivor sunucusunun "İyi ki doğdun iyi ki sen" notunu düştüğü ve sevgilisinin karşılıksız bırakmadığı paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2021 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2021 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor sunucusu Murat Ceylan ile Pınar Tartan aşkının ilk karesi!

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışma programı Survivor ile tanınan ve şimdiler de Survivor 2021'in sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan'ın Miss Turkey 2017 ikincisi Pınar Tartan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü Survivor sunucunun sosyal medyadan sevgilisi Pınar Tartan'ın doğum gününü kutladığı aşk dolu paylaşımı ile bu birliktelik belgelendi.

31 yaşındaki Murat Ceylan gönlünü 24 yaşındaki Miss Turkey 2017 ikincisi Pınar Tartan'a kaptırdı. Şimdilerde TV 8'de ekrana getirilen Survivor yarışmasında sunucu olarak seyirci karşısına çıkan Murat Ceylan sevgilisi ile birlikte yer aldıkları karesini Instagram hesabından paylaştı.

Murat Ceylan'In Instagram story'sinden "İyi ki doğdun iyi ki sen" notunu düşerek yaptığı romantik paylaşımına sevgilisi Pınar Tartan'da kayıtsız kalamadı.

Ünlü güzel de kendi story'sinden aynı paylaşıma kalp emojisi ekleyerek paylaştı. Herkese aşklarını duyuran ünlü çiftin paylaşımları sosyal medyada ilgi gördü.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.