Hava Durumu

Suudi Arabistan'dan yeni açıklama: 'İstanbul'a gittiği tespit edildi'

Suudi Arabistan'dan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklama geldi. "Bir şüphelinin Kaşıkçı için İstanbul'a gittiği tespit edildi" ifadelerine yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Suudi Arabistan'dan yeni açıklama: 'İstanbul'a gittiği tespit edildi'

Suudi Arabistan'dan öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı ile yeni bir açıklama daha geldi. Açıklamada "Ön soruşturmanın neticesinde; Cemal Kaşıkçı'nın ülkesine dönebileceğine dair bazı bulgular bulunduğundan bir şüphelinin, Cemal Kaşıkçı ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiği tespit edilmiştir. Suçlular Suudi Arabistan'daki mahkemelere intikal ettirilecek. Gözaltındaki 18 Suudi vatandaşının soruşturması sürüyor. Olayla ilgili gerçekler kamuoyuna açıklanacak" denildi.

Açıklamanın devamında ise "Ön soruşturmaların neticesinde Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Krallığı istanbul Başkonsolosluğu'nda bulunduğu sırada kendisiyle şüpheliler arasında cereyan eden görüşmenin istenilen yönde gerçekleşmediği ve olumsuz bir şekilde geliştiği belirlenmiştir.  Bunun sonucunda Cemal Kaşıkçı ile şüphelilerin bazıları arasında kavga çıkmış ve elle arbede meydana gelerek olay büyümüş ve Kaşıkçı'nın vefat etmesine neden olmuştur" ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.