Hava Durumu

Suudiler bunu da yaptı: Deve botoksu

Suudi Arabistan'da düzenlenen "deve güzellik yarışması"nda 12 deve, kendilerine sahipleri tarafından botoks uygulandıkları ortaya çıkınca, yarışmadan diskalifiye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Suudiler bunu da yaptı: Deve botoksu

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın kuzeydoğusundaki Rimah'ta 'Kral Abdülaziz Deve Festivali' kapsamındaki güzellik yarışması için binlerce deve sıraya dizildi. Ancak develerini daha güzel göstermek için sahiplerinin üzerinde botoks kullandığı tespit edilen 12 deve güzellik yarışmasından diskalifiye edildi.

57 MİLYON DOLAR ÖDÜL

Hakemler develerin hörgüçlerinin ve ağızlarının yapısına ayrıca vücuttaki kas oranlarına da dikkat ediyor. Festivalde  güzellik yarışmasının yanı sıra koşu yarışı ve süt tadımı gibi farklı alanlarda da mücadele ediyor. Yarışmaların sonunda galip gelen devenin sahibine 57 milyon dolar verilecek.

DUDAK, BURUN VE ÇENELERİNE...

Deve yetiştiricisi bir aileden gelen Ali el Mazruei The National adlı haber sitesine yaptığı açıklamada develerin dudak, burun hatta çenelerine botoks yapıldığını söyledi. Mazruei "(Botoks) Başı daha şişkin gösteriyor. Deve geldiğinde de insanlar da 'Bakın ne kadar büyük kafası var. Dudakları ve burnu büyük' yorumları yapıyor" dedi.

FESTİVALE 300 BİN KİŞİ KATILDI

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi'nin toplumsal reformlara ağırlık vermesiyle her yıl düzenlenen Kral Abdülaziz Deve Festivali'nin önemi ülke genelinde artarken, festival geleneksel kültür özelliklerini temsil etmesi nedeniyle Suudi Arabistanlılar tarafından oldukça ilgi görüyor. Deve Kulübü Kurul Üyesi Fahd al-Semmari, bu seneki festivalde katılım sayısının geçen yıla göre üçte bir arttığını ve festivale şimdiye kadar yaklaşık 300 bin kişinin katıldığını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.