Hava Durumu

Tacizle suçlanan yurt görevlisinden iğrenç ifade!

İzmir'in Dikili ilçesindeki bir özel erkek öğrenci yurdunda çalışan erkek görevli, 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Görevli ifadesinde 12 yaşındaki bir öğrenci ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tacizle suçlanan yurt görevlisinden iğrenç ifade!

İzmir Dikili'de hizmet veren Özel Miyase Yılmaz Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunda kalan bazı öğrenciler, yurt görevlisi Ö.F.E.'nin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu anlatmaları üzerine aileler şikâyetçi oldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan Ö.F.E., tutuklanma talebiyle Dikili Sulh Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Dün gece hakkında tutuklama kararı verilen şahsın dosyasıyla ilgili olarak gizlilik kararı alındı; yurda soruşturmanın gizliliği nedeniyle geçici olarak mühür vuruldu.

CEP TELEFONUNDA ÇOCUK FOTOĞRAFLARI...

Olayla ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler ise şoke edici... Polis yurtta kalan 20'ye yakın çocukla görüştü. Pedagog ve psikolog eşliğinde yapılan görüşmelerde, 3 çocuk Ö.F.E.'nin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu açıkladı. Zanlının cep telefonu ve bilgisayarında yapılan incelemede ise çocuklara ait fotoğraflar ele geçirildi.

MİDE BULANDIRAN İFADE

Öğrencilere baskı yapan Ö.F.E.'nin 9 çocukla WhatsApp'tan grup oluşturduğu, buradan cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflar paylaştığı da ortaya çıktı. Ö.F.E.'nin  9 çocuğa istismarda bulunduğu yönünde bilgilere ulaşıldı. Ö.F.E.'nin ifadesinde, "Öğrencilerin din dersine de giriyordum. 12 yaşındaki bir çocukla 2 defa cinsel ilişki yaşadım. 12 yaşındaki diğer çocuk ile kendi rızası ile birlikte oldum. WhatsApp konuşmalarından da anlaşıldığı gibi çocuk beni ilişkiye girmek için çağırdı. İddia edildiği gibi diğer çocukla ilişkim hiç olmadı" dediği öğrenildi.

DOKTOR RAPORU!

Olayın ardından 3 çocuk hastaneye götürüldü. Yapılan ilk tespitte, 2 çocuğun cinsel istismara uğradığı doktor raporu ile belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinsel istismara maruz kaldığı belirlenen 9 çocuk, Çocuk izleme Merkezi'ne (ÇİM) gönderildi. Mühürlenen yurttaki bazı çocuklar ailelerinin yanına gitti, bazıları da özel bir yurda yerleştirildi. Yurdun 2011'de açıldığı 70 öğrenci kapasiteli olduğu ve ruhsatının da bulunduğu ortaya çıktı.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.