Hava Durumu

Tahir Ağa Hamamı hizmete açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kültür merkezi haline getirilen Tahir Ağa Hamamı, Mudanyalıların talebi üzerine yeniden düzenlenerek hamam haline getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tahir Ağa Hamamı hizmete açıldı

Mudanya'nın tarihi hamamlarından biri olan Tahir Ağa Hamamı, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Mudanya Esnaf ve Sanâtkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta ve vatandaşların iştirakiyle hizmete açıldı.

TAM TEŞEKKÜLLÜ

Tam teşekküllü hamam olan Tahir Ağa Hamamı'nda 12 kurna, göbek taşı, sauna, kese, masaj ve duş hizmetleri verilecek. Hamamdan sabah 06:00, akşam 23:00 saatleri arasında şimdilik sadece erkekler faydalanabilecek. Hamamı Nazım Ceran işletecek.

'İHTİYAÇ VARDI'

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, "Bu işletmemizi ilçemize kazandıranlara şükranlarımı sunuyorum. İlçemizin ihtiyaç duyduğu bir işletmeydi. Hayırlı olsun" dedi.

'VATANDAŞIMIZIN ARZUSUYDU'

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, "Vatandaşımızın ne arzusu varsa onları çözmek bizim boynumuzun borcu. İnşallah çok kısa sürede sahilide bitireceğiz. Bütün AK Parti ailesi olarak hepimiz Mudanya halkının emrindeyiz. İnşallah güzel hizmetler olur" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.