Hava Durumu

Tahlil sonuçlarınızı internetten öğrenebilirsiniz!

Hastanelerde gerçekleştirilen tahlil ve tetkiklerin sonuçlarını online sistem üzerinden yayınlayan kamu sağlık kurumları, bu bilgileri hastalarla uzaktan da paylaşabiliyor. Peki, tahlil sonuçları öğrenme ekranına nereden ulaşılır?

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tahlil sonuçlarınızı internetten öğrenebilirsiniz!

Tahlil sonuçları için internet üzerinden sorgulamalarını gerçekleştiren vatandaşlar, Aile Sağlık Merkezleri tarafıdan gerçekleştirilen tetkiklerin nereden öğrenilebileceğini sorguluyor. Geçirdikleri rahatsızlık nedeniyle bölgelerindeki Aile Sağlık Merkezi'ne müracaat eden bireyler, doktorların talepleri dolayısıyla tetkiklerini gerçekleştirdi. Peki, Sağlık Ocağı tahlil sonuçları nereden öğrenilebilecek? 

TAHLİL SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLEBİLECEK?

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından online platforma taşınan Sağlık Ocağı tahlil sonuçları öğrenme otomasyonu, hastalar için büyük kolaylık sağladı. Laboratuvar sonuçlarını beklemek zorunda kalmadan, istediği yerden T.C. Kimlik Numarası ve Laboratuvar Kayıt Numarası ile sorgulayabilecek olan vatandaşlar, bu şekilde büyük bir kolaylık elde etmiş oluyor. İllere göre değişkenlik gösteren bu uyguluma, hastalara büyük kolaylık sağlıyor.

T.C. Kimlik numarası ve tetkik yaptırıldığında hastaya Aile Hekimi tarafından verilen kayıt numarası ile ertesi gün saat 13:00'den sonra sonuçlar aşağıdaki ekrandan görüntülenebilecek.

TAHLİL SONUÇLARINIZ İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.