Hava Durumu

Talihsizlikler peşini bırakmıyor! Bursalı genç yardım bekliyor

Tedavi edilmediği takdirde körlüğe sebebiyet veren "keratokanus" hastalığına yakalanan genç, 15 bin liralık tedavi masraflarını karşılamak için yardım bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2017 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2017 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Talihsizlikler peşini bırakmıyor! Bursalı genç yardım bekliyor

26 yaşındaki güvenlik görevlisi Gökhan Aracı, önce kan davası sebebiyle öldürülme tehlikesi geçirdi, ardından köyünde terör örgütüne karşı devletten yana taraf aldığı için baskılara dayanamayarak Bursa'ya göç etmek zorunda kaldı. Yerleştiği Bursa'da da geçen sene Ulucami yakınlarında yaşanan canlı bomba saldırısında ezilme tehlikesi geçiren Gökhan Aracı, şimdi de tedavi edilmediği takdirde körlüğe sebep olan keratokanus hastalığıyla savaşıyor.

Biri 5, diğer 1 yaşında iki çocuk sahibi Aracı, 15 bin Liralık tedavi masrafını bulamadığı takdirde kör olabileceğini belirterek, "Asgari ücretle erken doğan çocuğumun masraflarını ancak karşılayabiliyorum. Yaşadığım olayların üstüne bir de gözlerimde keratokonus hastalığı olduğu ortaya çıktı. Bu hastalığın tedavisi sadece özel göz hastanelerinde yapılabiliyor. Yaklaşık 15-16 bin liralık masrafı karşılayacak durumum yok" dedi.

Hayırseverlerden destek beklediğini söyleyen Aracı, "Kör olursam işimi kaybedebilirim. Ameliyat olmam lazım, yoksa beni sıkıntılı dönemler bekliyor. Hayırseverlerden destek bekliyorum" diyerek kendisine sahip çıkılmasını istedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.