Hava Durumu

Tarım Komisyonu Karacabey'de dolu zararını inceledi

Karacabey'de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen dolu afeti büyük zarara yol açmıştı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu da zarar gören arazilerde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tarım Komisyonu Karacabey'de dolu zararını inceledi

Karacabey Ziraat Odası'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Ercan Barutçuoğlu ve üyeler Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem'i ziyaret ederek, dolu afetinden etkilenen yerler hakkında bilgi aldı. Erhan Erdem, Karacabey İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan afet raporunu komisyona teslim etti. Bakırköy'de muhtar Kazım Önen ile birlikte incelemelerde bulunan heyet, dolu afetinden etkilenen bir domates tarlasındaki zararı yerinde gördü.

GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ

Komisyon Başkanı Ercan Barutçuoğlu, "Bölgede inceleme yapacak ve akabinde raporumuzu hazırlayacağız. Devletimiz, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'mız gereken bütün zarar tespit çalışmalarını yaptılar. Bütün verilere ulaşıldı. Çiftçilerimizle bütün tespitler yapıldı. Hazırlanan rapor Büyükşehir Meclisi'ne sunulacak. Afetten zarar gören çitçimize, köylümüze Bursa Büyükşehir Belediyesi adına, Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.