Hava Durumu

Tek Katlı Prefabrik Evler Hakkında Merak Edilenler

Prefabrik evlerde en sık tercih edilen tür tek katlı prefabrik evlerdir. Bu evlerin kullanım alanları oldukça geniştir: Günlük kullanımda sosyal konutla beraber, yazlık, tatil köyü, sosyal toplu konut gibi kullanım alanlarını örnek olarak sıralayabiliriz. Yazlık amaçlı kullanımlarda müstakil konutta doğa ile içi içe güzel bir ortamda dinlenerek tatilini geçirenlere hem ekonomik hem pratik ev çözümü.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2020 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tek Katlı Prefabrik Evler Hakkında Merak Edilenler

Prefabrik ev uzun ömürlü, şık tasarımlı ve konforlu. Betonarme yapılarda aranan özellikler bu yapılarda üstünlükleriyle mevcut. Hafif çelik prefabrik evler deprem gibi doğal etkenlere karşı yapı güvenliği, uzun ömürlü yapı sistemi, maksimum genişlikte mekan sunumu gibi avantajlarıyla kısa sürede üretim ve kurulumuyla zaman üstünlüğüne sahiptir. Dört mevsim iklim özelliklerine göre üretim ve kurulum yapıldığı için sıcak ve soğuk bölgelerde rahatlıkla konut olarak kullanılabiliyor.

Prefabrik yapı hızlı üretim ve kurulum özelliğiyle betonarme binaların uzun süren yapım süreçlerine göre önemli üstünlüğe sahip. Örneğin prefabrik eve bugün karar verseniz arsanızın kuruluma hazır olması durumunda 20 ile 30 gün arasında içinde yaşamaya başlayabilirsiniz.

Yapıyı izolasyon açısından değerlendirdiğimizde dış duvar sisteminde standart olarak 10 cm kalınlıkta yüksek yalıtım içeren özel duvar bloğu kullanılmaktadır. Pencereleri ısı camlı pvc sistemli olup duvar bloklarına geçmeli montajlandığından olası ısı köprülerine izin vermez ve ekstra yalıtım sağlar. Çatı örtüsüne destek veren paslanmaz çelik masas sistemi ile hem izolasyon kolaylaşmakta hem de yapı ömrü maksimum seviyeye yükselmektedir.

Prefabrik tek katlı ev sunduğu ekonomiyle de avantaj sağlar. Yapıyı oluşturan duvar, çatı, kapı, pencere, boyama, elektrik ve sıhhi tesisat malzemesi adına ne varsa hepsi bant sisteminde israf edilmeden tam malzeme kullanımıyla hazırlanır. Teknolojik bant sisteminde seri üretim ve inşaat süreçlerini benzersiz şekilde kısaltan inşaat kurulum süreçleriyle oldukça ekonomiktir.

Hazır konut sektörünün lideri Karmod çok sayıda fonksiyonel kullanımda standart planlarla beraber kişiye özel ev üretimiyle öne çıkıyor. Kişisel tercihlere göre planlar kolayca hazırlanabiliyor. Yaşam alanı tercihlerine göre mekanlar konut sahibinin işlevsel kullanımına özel düzenlenerek, renk, görünüm açısından da tam istediğiniz şirin bir konuta sahip olabiliyorsunuz. Bir evden beklentileriniz Karmod prefabrik evle proje aşamasında tasarlanıyor kabulünüzle üretim sonrası kısa sürede kurulumla kullanımınıza sunuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.