Hava Durumu

Terör operasyonunda öyle biri yakalandı ki...

Şanlıurfa'da PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda aralarında bir Çinli'nin de olduğu 31 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2018 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2018 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Terör operasyonunda öyle biri yakalandı ki...

Edinilen bilgiye göre, PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik çalışma yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/PYD-YPG terör örgütüne katılarak yabancı terörist savaşçı olma arayışında olan biri Çinli olmak üzere yabancı uyruklu 2 teröristi yakaladı. Terör örgütü ile işbirliği yaptıkları belirlenen 18 şahıs da gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda ise 5'i Suriye uyruklu toplam 7 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklanırken, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen bir diğer operasyonda biri Suriye uyruklu olmak üzere 4 kişi yakalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.