Hava Durumu

Terör örgütü YPG'den Afrin'de korkunç infaz!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de düzenlediği başarılı operasyonlar sonrasında kentte normalleşme süreci başlatılmıştı. Ancak kentte istikrarsızlık ortamı oluşturmak isteyen terör örgütü YPG'nin kentin sivil meclis üyesi Ekaş Hacı Ahmet Ali'yi dün kaçırarak öldürdüğü öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Terör örgütü YPG'den Afrin'de korkunç infaz!

Afrin kent merkezine bombalı araçlar sokmak üzere girişimlerde bulunan ancak TSK ve MİT'in özel operasyonları neticesinde engellenen terör örgütü kentin sivil yönetimi ve yöneticilerini tehdit girişimleri başlattığı öğrenildi. Habertürk'ün haberine göre kentin sivil yönetimini istikrarsızlaştırmak için harekete geçen terör örgütü PKK'nın Afrin'de suikastlar düzenlemek üzere YPG'ye bağlı "Zeytin Gazabı" adındaki silahlı grup kurduğu ve daha önce kentte bıraktığı hücrelerden destek alarak kente sızmaya çalışıyor.

Bölgedeki güvenlik kaynakları şu ana kadar 18 sızma girişiminin yerel ve teknik istihbarat desteği ile engellendiğini belirtilirken bugün sabah saatlerinde evinden Afrin'in Dersivane köyüne doğru hareket eden Afrin kent meclisi üyesi Ekaş Hacı Ahmet Ali'yi seyir halinde iken kaçırıldığı ve infaz edildiği öğrenildi.

Bölgedeki kaynaklar terör örgütünün infaz görüntülerini bölgede korku yaratmak üzere terör örgütü DEAŞ'ın 'infazın sosyal medya da görüntülerinin yayınlanması' yöntemine başvurduğunu ve bölgeyi istikrarsızlaştırma hevesindeki terör örgütünün infaz edilen sivil yöneticileri ajanlık yapmakla suçladıkları öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.