Hava Durumu

Teröristler Seçil öğretmeni hedef aldı, Türkiye ayağa kalktı: '#SeçilÖğretmen yalnız değildir'

Şırnak'ta öğretmenlik yapan Seçil Yıldız, 29 Ekim'de minik öğrencileriyle birlikte Türk bayrakları eşliğinde yüreklere dokunan bir gösteri yaparken, terör örgütü PKK sempatizanı kişiler sosyal medya üzerinden Seçil öğretmenin videosunu paylaşarak hedef göstermeye çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2019 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2019 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Teröristler Seçil öğretmeni hedef aldı, Türkiye ayağa kalktı: '#SeçilÖğretmen yalnız değildir'

Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde öğrencileri ile birlikte Türk bayraklarıyla olağan bir şekilde kutlama yapan Seçil öğretmenin videosu büyük bir beğeni toplarken, bu görüntülere tahammülü olmayan terör örgütü yandaşları sosyal medya üzerinden harekete geçti. Terörist yandaşları Twitter'dan söz konusu videoyu ve Seçil öğretmeni adeta afişe edercesine kişisel bilgilerini paylaşıp hedef göstermeye kalktı. 

TÜRKİYE SEÇİL ÖĞRETMENE SAHİP ÇIKTI

Yaşanan bu hadisenin ardından hedef gösteren profillere büyük tepki gösterilirken, terör yanlısı sosyal medya teröristleri ise korkudan hesaplarını kapatmak zorunda kaldı.

NEŞE ÖĞRETMENİ UNUTMADIK

Neşe Alten, 1 Ocak 1972 tarihinde Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde doğdu. İlk ve ortaokul eğitiminden sonra, Sinop Öğretmen Lisesi'ne gitti. Ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ni kazandı. 2 temmuz 1993 tarihinde Diyarbakır'ın Bismil İlçesi, Çavuşlu Köyü İlkokulu'nda öğretmenliğe başladı. Neşe Alten, 26 ekim 1993 gecesi daha 25 günlük öğretmenken, PKK terör örgütü tarafından babası Hasan Alten ile birlikte 21 yaşındayken şehit edildi.

PKK'lı teröristler tarafından 1993 yılında daha henüz 25 günlük öğretmenken şehit edilen Neşe Alten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.