Hava Durumu

Teröristlere ağır darbe! Etkisiz hale getirildiler

Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 2, Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde ise 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Teröristlere ağır darbe! Etkisiz hale getirildiler

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Dün İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Eruh ilçesi Gedikkaşar köyü Harahilit dere bölgesinde 2 bölücü terör örgütü mensubu tespit edilmiştir. Aynı gün İl Jandarma Komutanlığı tarafından yakın hava desteği talep edilmesi üzerine, tespit edilen hedefler tam isabetle vurulmuştur. Bugün yakın hava desteği ile vurulan bölgeye Siirt İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Hareket unsurları, Siirt Polis Özel Harekat unsurları ve güvenlik korucuları ile birlikte temas araması faaliyeti icra edilmiş, bölücü terör örgütü mensubu 2 kişi etkisiz hale getirilmiştir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin tesisi için bölücü terör örgütü unsurlarına yönelik operasyonlara, kararlılıkla son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir" denildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ise Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Açıklamada, "Şırnak Küpeli Dağı'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi. 09 Eylül 2018 tarihinde, Şırnak Küpeli Dağı Güleşli bölgesinde, Jandarma Genel Komutanlığı'nca, Jandarma SİHA ile kış üstlenmesi ve eylem hazırlığındaki bir grup terörist tespit edilmiştir. Söz konusu bölgeye yapılan hava destekli operasyonla, 5 terörist etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.