Hava Durumu

Test sonuçlarının ardından harekete geçildi! 23 muvazzaf asker karantinaya alındı

Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanlığında görevli biri astsubay 22'si er olmak üzere 23 muvazzaf asker karantinaya alındı. Askerlerin 2'sinin koronavirüs (Kovid-19) testlerinin pozitif çıktığı 2'sinin ise temaslı olduğu bildirilirken, askerlerin 14 gün boyunca KYK'ya ait yurtlarda karantinada olacakları kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Test sonuçlarının ardından harekete geçildi! 23 muvazzaf asker karantinaya alındı

Afyonkarahisa'da artan koronavirüs vakaları askeri birliklere de sıçradı. Kentte Asker Alma Bölge Başkanlığında görevli biri astsubay 22 er olmak üzere toplam 23 muvazzaf asker karantinaya alındı.

ÖĞRENCİ YURDUNDA KARANTİNAYA ALINDILAR

Askerlerden 2'sinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine 21 asker ise temaslı oldukları gerekçesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tınaztepe Öğrenci Yurdu'nda 14 günlük karantinaya alındı. Askerler karantinada kalacakları yurda askeri plakalı minibüsler ile getirildi.

Maskeli ve sosyal mesafe kuralların göre koltuklara tekli oturdukları gözlenen askerler akşam saatlerinde karantinayı geçirecekleri yurda giriş yaptı. Askerlerin durumu ile ilgili resmi bir açıklama ise yapılmadı.

Öte yandan, askerlerin karantinaya alındığı yurt, Afyonkarahisar Valiliği tarafından koronavirüs karantinasından kaçanların zorunlu karantinaya alındıkları yer olarak kullanılmaya başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.