Hava Durumu

Timsah, 'Demir'i büktü! Müthiş galibiyet...

Her maçına 'Yeniden Zirveye' parolasıyla çıkan Bursaspor, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Lider Hatayspor'la puan farkını 3'e indiren yeşil beyazlılar, hedefine bir adım daha yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2020 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2020 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah, 'Demir'i büktü! Müthiş galibiyet...

Hakem Koray Gençerler'in düdüğü ile karşılaşmaya başlayan Bursaspor, maçın ilk dakikalarında taraftarının da desteğiyle oyuna baskılı başladı. Etkili oyununu sürdüren Yeşil Beyazlılar, aradığı golü 11. dakikada Traore ile buldu. Sağ kanattan içeri giren Seleznov'un şutunu kaleci tokatladı. Dönen topu düzgün bir vuruşla tamamlayan Traore'in şutu, Burak'a da çarparak ağları havalandırdı ve Bursaspor rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelede 22. dakikada Seleznov, 26. dakikada ise Özer sarı kart gördü.

SELEZNOV'A PENALTI

Maçın 35. dakikasında, Serdar Özkan'ın pasıyla ceza sahasına giren Seleznov, Adil'in hareketiyle yerde kaldı. Bu pozisyonu Gençerler penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Seleznov, başarılı vuruşuyla takımını 2-0 öne geçirdi. Devrenin kalan bölümünde de etkisini sürdüren Yeşil Beyazlılar, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

10 KİŞİ KALDI

İkinci yarıda skordaki avantajını lehine kullanan Yeşil Beyazlılar, soğukkanlılığı koruyarak rakip takımın ataklarını başarılı müdahalelerle uzaklaştırdı. Hücumda Serdar ve Seleznov'la etkili olmaya çalışan Bursaspor'da, Özer 65. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 10 kişi kaldıktan sonra takım içi dengesini kaybeden Bursa temsilcisi, kalesinde gol gördü ve 69. dakikada skor 2-1 oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken, karşılaşmayı 2-1 kazanan Yeşil Beyazlılar, Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.