Hava Durumu

Timsah Erzurum'da buz kesti!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında BB Erzurumspor'a konuk olan Bursaspor, sahadan 4-2'lik yenilgiyle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2019 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah Erzurum'da buz kesti!

Ali ŞAHİN

TFF 1. Lig'de 6 haftadır kaybetmeyen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında BB Erzurumspor'a konuk oldu. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oldukça soğuk ve kar yağışlı bir havada oynanan mücadelede Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak kadro rotasyonuna gitti ve az süre alan isimlere şans verdi. İki ekip de, karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte rakibine pres uygulayarak oyuna başladı.

KAYACAN KURTARDI

Karşılaşmanın 6. dakikasında BB Erzurumspor atak hazırlığında iken Seleznov'un baskısı sonuç verdi ve Batuhan Topu kaybetti. Pozisyonun devamında topu önüne alan Ukraynalı golcü, topu sürerek kaleciyle karşı karşıya kalsa da Kayacan topu kornere çeldi. Bursaspor, 13. dakikada da sağ kanattan İsmail'le etkili geldi. Genç oyuncunun ortasında ise hiçbir takım arkadaşı topa vuramadı.

GOLLER PEŞ PEŞE

Bursaspor rakip kalede etkili olmaya çalışırken etkili gelen BB Erzurumspor 14. Dakikada korner kazandı. Köşe vuruşunu Bursaspor savunması uzaklaştırmak istese de top sol kanatta Sefa Akgün'ün önünde kaldı. Bu anda yapılan ortaya bomboş pozisyonda kafa vuran Sunu takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 17. dakikası oynanırken Bursaspor'un kazandığı köşe vuruşunu kullanan Atanasov'un ortasında topa son olarak dokunan Cüneyt Köz skora denge getirdi. (1-1)

DEVRE BERABERE

30. dakikada Cenk Ahmet ile BB Erzurumspor etkili geldi. Tecrübeli oyuncu bütün yarı sahayı geçtikten sonra Sunu'yu gördü. Golcü oyuncunun ön direkten çıkardığı pas Bursaspor kalesine paralel olarak taca çıktı. Maçın kalan bölümünde Bursaspor, İsmail Çokçalış ve Seleznov ile önemli pozisyonlar bulsa da skor üretemedi ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

POTE FARKI AÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında hava iyice soğurken oyun da durağanlaştı. İki takım da irili ufaklı ataklar gerçekleştirirken 56. dakikada hiç kimsenin beklemediği anda şut çeken Sunu, BB Erzurumspor'u 2-1 öne geçirdi. Bursaspor 61'de etkili geldi. Ceza sahası önünde uygun durumda topla buluşan Recep Aydın, kaleciyi geçemedi. Bursaspor karşısında etkili akınlarını sürdüren ev sahibi ekip 66. Dakikada Cebrail'in yaptığı ortaya iyi vuran Pote ile skoru 3-1'e taşıdı.

SELEZNOV TABELAYI BELİRLEDİ

Bursaspor'da Yalçın Koşukavak bu golün ardından gençleri sahaya sürerken tecrübesiyle fark yaratan Pote 83'te farkı 3'e çıkardı. (4-1) Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 89. dakikada gelişen Bursaspor atağında Ali Akman'ın kafa vuruşu direkten dönerken topu iyi takip eden seleznov skoru 4-2'ye getirdi. Seleznov'un 90+1'deki şutunu ise kaleci güçlükle çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bursaspor maçı 4-2 kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.