Hava Durumu

Timsah Erzurumspor'a konuk oluyor! Avantajı kap da gel...

TFF 1. Lig'de fırtına gibi esen Bursaspor yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda konuk olacağı BB Erzurumspor önünde avantaj arayacak. 

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah Erzurumspor'a konuk oluyor! Avantajı kap da gel...

Ali ŞAHİN

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı sürerken Bursaspor da yarın sahaya çıkacak. Kupa'da sırasıyla Muğlaspor ve Bayburt İl Özel İdare'yi saf dışı bırakan Yeşil Beyazlılar 5. tur ilk maçında BB Erzurumspor'a konuk olacak. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak zorlu 90 dakika saat 16:30'da başlayacak. Karşılaşma aSpor'dan naklen yayınlanacak.

RÖVANŞ 19 ARALIK'TA

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur'dan itibaren finale kadar oynanacak bütün aşamalar Çift maçlı eleminasyon sistemiyle geçilecek. Bugün BB Erzurum ve Bursaspor arasında oynanacak karşımaşmanın rövanşı ise 19 Aralık Perşembe günü saat 18:30'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

DÜDÜK MURAT ERDOĞAN'DA

TFF resmi sitesi aracılığıyla Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Mehmet Ali Akkor ve Burak Cansız yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Demokrat Özgün Güneş olacak. Murat Erdoğan Bursaspor'un 2., BB Erzurumspor'un ise 4. Kez maçını yönetecek.

BURSASPOR ÜSTÜN

Yarın oynanacak karşılaşma ile birlikte Bursaspor ve BB Erzurumspor tarihlerinde 4. Kez birbirine rakip olacak. Geçen sezon Süper Lig'de karşılaşan iki ekip arasında oynanan ilk maçı Yeşil Beyazlılar 2-1 kazanmayı başarmıştı. Ligin 2. Yarısında oynanan ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçı ise Mavi Beyazlılar 2-0 kazanmıştı. Geçen sezon Süper Lig'den düşen iki ekip bu sezon da TFF 1. Lig'de birbirine rakip oldu. 28 Eylül'de Bursa'da oynanan maçı Bursaspor Diarra'nın golü ile 1-0 kazanmıştı.

HOCALAR 3. KEZ

Oynanacak karşılaşma iki takımın teknik Direktörleri Erkan Sözeri ve Yalçın Koşukavak'ı da 3. kez karşı karşıya getirecek. İki hocanın rekabetinde beraberlik çıkmazken Sözeri'nin Gaziantep'i Yalçın Koşukavak'ın İstanbulspor'unu yenmişti. Koşukavak da Burssapor'la Sözerinin Erzurumspor'unu mağlup etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.