Hava Durumu

Timsah PFDK'ya sevk edildi

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Galatasaray karşılaşmasında gerçekleşen tatsız olaylarla ilgili Bursaspor PFDK'ya sevk edildi. Öte yandan Bursaspor maç sırasında birkaç taraftarın stada kaçak giriş yaptığının belirlendiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah PFDK'ya sevk edildi

Bursaspor, Galatasaray maçında yaşananlar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. TFF'den yapılan açıklamada "Bursaspor'un, 24.09.2017 tarihinde oynanan Bursaspor-Galatasaray müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Müsabakaları Statüsü'nün 8/3. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

BURSASPOR'DAN 'KAÇAK' AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelmiş ve Sarı Kırmızılılar maçı 2-1 kazanmıştı. Bursaspor Kulübü, söz konusu maçta birkaç taraftarın stada kaçak giriş yaptığının tespit edildiğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak Bursaspor'dan resmi sitesinden yapılan açıklamada  "24 Eylül 2017 Pazar günü stadımızda oynadığımız Galatasaray karşılaşmasında, kombine ve bilet satış rakamlarıyla, tribünlerde maçı izleyenlerin sayısı arasındaki oluşan bariz farkın kaynaklandığı noktalar, yaptığımız ayrıntılı inceleme sonucunda kamera görüntüleriyle de desteklenerek tespit edilmiştir. Yönetim kurulumuz kaçak giriş konusunda titizlikle yapılan bu incelemenin sonuçlarını yetkili makamlarla paylaşacaktır" denildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.