Hava Durumu

Timsah, şampiyon koçla yollarını ayırdı!

Geçen sezon Bursaspor Basketbol Takımının başında görev alan ve şampiyonluğa ulaşan başantrenör Arda Vekiloğlu ile karşılıklı yapılan görüşmeler neticesinde yollar ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah, şampiyon koçla yollarını ayırdı!

-Ali Şahin-

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada "Kendisine kazandırmış olduğu şampiyonluktan ötürü teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

PETKİM İDDİASI

Ayrılıkla ilgili bir mesaj yayınlayan Vekiloğlu ise "Bursaspor'u şampiyon olarak Basketbol Süper Ligi'ne taşıdığımız bu güzel sezon için başta şube başkanımız Sayın Sezer Sezgin ve Genel Menajerimiz Sayın Nedim Yücel nezdinde ana yönetim, kulüp çalışanları, mesai arkadaşlarım, oyuncularım, basın ve tüm Bursaspor ailesi ve camiasına teşekkür ederim. Özellikle de koşulsuz sevgi ve desteğini hep hissettiren Büyük Bursaspor Taraftarı'na ayrıca minnettarım. Başta basketbol takımına Süper Lig'de olmak üzere tüm branşlarda Bursaspor'a başarılar dilerim" dedi. Öte yandan Bursaspor'dan ayrılan Arda Vekiloğlu'nun yeni sezonda TBL ekibi Petkim Spor ile çalışacağı da iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.