Hava Durumu

Timsah ter attı

Hazırlık maçında TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile karşılaşan Bursaspor, Batalla, Deniz, Jorquera ve Stancu'nun golleriyle 4-0 kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah ter attı

-Ali ŞAHİN-

Yeni sezon hazırlıklarının 3. Etabını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor hazırlık maçında TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile karşılaştı. Minareliçavuş tesislerinde oynanan maça Yeşil Beyazlı taraftar da yoğun ilgi gösterirken Paul Le Guen 4-4-2 formasyonunda takımı sahaya sürdü. Yeşil Beyazlılar maçın ilk dakikalarından itibaren önde baskı kurdu.

AÇILIŞ KAPTAN'DAN

Mücadelenin 5. dakikasında ise Bursaspor 1-0 öne geçti. Stancu'yla başlayan atakta topla buluşan Deniz'in şutu savunmadan sekti. Topu yeniden önünde bulan Deniz uygun durumdaki Batalla'yı gördü. Arjantinli yıldız kaleyi gördüğü anda sağ ayak içiyle düzgün bir şut çıkardı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

STANCU KAÇIRDI

Dakikalar 14'ü gösterirken sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Aziz Behich'in şutu az farkla dışarı çıktı. 19. dakikada Onur-Stancu ikilisinin paslaşmasının ardından genç sol bekin ortasına iyi vuran Stancu çerçeveyi tutturamadı. Pozisyonun dönüşünde Keçiörengücü etkili gelirken skor üretemedi.

GOLLER PEŞ PEŞE

Mücadelenin 25. dakikasının ardından Bursaspor baskısını azaltırken rakibinin hücum etmesine izin verdi. 33. dakikada gelişen Keçiören atağında topu kapan Bursaspor'da soldan hızlı çıkan Aziz Behich topla çıktı. Aziz'in Ceza sahası içine doğru yerden yaptığı ortada topu kontrol eden deniz düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı. 35. dakikada ize Jorquera kaleyi gördüğü anda çektiği şutla tabelayı 3-0 yaptı.

İLK YARI 4-0

40. dakikada Batalla'nın muhteşem Pasıyla hareketlenen Barış Yardımcı ceza sahası içinde hareketlenen Stancu'nun önüne topu yuvarladı.  Rumen oyuncu da hata yapmadı ve skoru 4-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Bursaspor gol için birkaç girişim daha yapsa da başarılı olamadı ve ilk yarı Yeşil Beyazlılar'ın 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI TAT VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda tempoyu düşürürken ilk etkili atak 69. dakikada yaşandı. Bu dakikada topla buluşan Pablo Batalla şık çalımlarla ceza sahasına girerken kaleciye takıldı. İkinci yarıda bir çok oyuncuyu değiştiren Bursaspor'un top kayıpları da artarken hücum etkinliğinin de azaldığı gözlemlendi. Karşılaşmanın son anlarında tempo iyice düşerken 90. dakikada Necid ceza sahasına girse de vuruşu savunmaya çarptı.  Kalan anlarda gol olmadı ve Bursaspor maçı 4-0 kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.