Hava Durumu

Timsah zafer peşinde!

BSL'de çıktığı son 2 maçı da kaybeden Frutti Extra Bursaspor yarın Daçka'yı konuk edecek. Yeşil Beyazlılar ilk yarıda yendiği rakibi önünde yeni bir galibiyet serisine başlamaya çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah zafer peşinde!

Ali ŞAHİN

ING BSL'ye verilen All-Star arasının ardından basketbol heyecanı yeniden başladı. Lig'de oynadığı 16 maçta 7 galibiyet ve 9 yenilgi alan Bursaspor yarın ligin güçlü ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen'i ağırlayacak. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 17:30'da başlayacak. Müsabakayı Fatih Arslanoğlu, Semih Vural ve Duhan Köyiçi hakem üçlüsü yönetecek.

İLK MAÇ BURSASPOR'UN

BSL'de ilk sezonunu geçiren Frutti Extra Bursaspor İstanbul ekibi ile daha önce sadece 1 kez karşılaştı. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı 81-63 kazanan Yeşil Beyazlılar büyük bir sürprize imza atmıştı. İlerleyen haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Potanın Timsahları BSL'de çıktığı son 2 maçta ise Fenerbahçe ve TOFAŞ'a yenilmekten kurtulamadı.

AVRUPA'DA KAZANDI

Türkiye'yi 7Days EuroCup TOP 16'da temsil eden 3 ekipten biri olan Darüşşafaka Tekfen Hafta içinde Partizan NIS'i ağırladı. Bu mücadeleyi 65-63 kazanan İstanbul ekibi aynı zamanda rakibinin TOP 6'daki ilk yenilgisini yaşamasına neden oldu. BSL'de çıktığı 16 maçın 9'unu kazanan Yeşil Siyalılar özellikle deplasman maçlarında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Daçka deplasmanda çıktığı 7 maçın 5'in kaybetti. Daçka Avrupa'da da oynadığı 6 deplasmanın 3'ünden yenilgiyle ayrıldı.

İSTATİSTİKLER YAKIN

Sezon istatistikleri göz önüne alındığında Frutti Extra Bursaspor iç sahada maç başına 83,29 sayı atarken Daçka deplasmanda 81,57 sayı ortalaması üretti. Yeşil Beyazlılar sahasında ortalama 85,71 sayı yerken İstanbul ekibi ise deplasman maçlarında rakibinin potasına 80,71 sayı atmasına izin verdi. Sezon genelinde iki takımın da birbirine yakın istatistikler göstermesi dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.