Hava Durumu

'Titi ve Agu büyük eksiklik'

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, ligin 12. haftasındaki Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Titi ve Agu'nun kendileri için büyük eksiklik olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Titi ve Agu  büyük eksiklik'

Süper Lig'in 12. haftasında cumartesi günü sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan bursaspor'da, hazırlıklar sürüyor. Öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Milli takım araları her zaman özel oluyor. İster istemez tam takım olarak çalışamıyorsunuz. Bu anlamda baktığınızda da Göztepe maçından önce bu 1-2 antrenman çok daha önemli. Oyuncularımız yeni dönmüş oluyorlar. Bizim de onlarla taktiksel temelimizi hatırlamak için yapacağımız antrenmanlar önem kazanıyor" diye konuştu.

'OYNAYACAKLARA GÜVENİYORUM'

Sakatlığı bulunan Mikel Agu ve kart cezalısı Titi'nin forma giyemeyeceğinin hatırlatılması üzerine ise Fransız teknik adam, "İkisi de bizim için çok büyük eksiklik. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. İkiside ilk 11'imizin düzenli oynayan oyuncuları. Bununla birlikte yerine gelecek oyunculara da tamamen güveniyorum" ifadelerini kullandı.

'TARAFTAR ÖNEMLİ'

Taraftarların desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Antalyaspor karşılaşması bizim için çok önemliydi. Taraftarımız o karşılaşma için destekleriyle karar verici bir mekanizma haline geldi. Milli takımlardan dönüşte oyuncuların konsantrasyonunu sağlayabilmeleri açısından bu destek çok büyük önem arz ediyor. Oyuncularımızın konsantrasyonu, kendilerini maça vermeleri adına çok fazla şey yapıyoruz. Taraftarımızın varlığı ve desteği oyuncuların bu dönüşlerini daha yumuşak bir geçiş yapabilmesi açısından hayati önem taşıyor" dedi.

'SİSTEM DEĞİŞEBİLİR'

Eksiklerin olması sebebiyle sistem değişikliğine gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine Le Guen, "Sistem değişikliği bizim kafamızda her zaman var. Her zaman göz önünde bulundurduğum faktörlerden biri ama bunun kararını kameraların önünde, basın mensuplarının karşısında almayacağım ya da bu kararı maçtan önce açıklamayacağım. Siz de taktiği maçın hemen öncesinde göreceksiniz" cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.