Hava Durumu

TOFAŞ 5'te 5 yapmak istiyor

BSL'ye fantastik bir başlangıç yapan TOFAŞ bugün taraftarı önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da devirip 5'te 5 yapmak için parkeye çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ 5'te 5 yapmak istiyor

ALİ ŞAHİN

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne 4'te 4 ile başlayan ve lider durumda bulunan TOFAŞ, 5. hafta mücadelesinde bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 20.15'te başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Ali Şakacı, Özge Şentürk hakem üçlüsü yönetecek.

AVRUPA'DAN ZAFERLE DÖNDÜLER

BSL'nin yanı sıra bu sezon 7Days Eurocup'ta da fırtına gibi esen Mavi Yeişlliler hafta içinde aldığı Asvel Basket galibiyetiyle D Grubu'nda birinci sıraya yükselmeyi başardı. Bu sonuçla 8. resmi maçında 7. zaferine imza atan TOFAŞ taraftarı önünde ise bu sezon hiç kaybetmedi. Bu sezon BSL'nin yanı sıra FIBA EuropeCup'ta mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise hafta içinde konuk ettiği Gürcü ekibi Dinamo Tbilisi'yi 72-52 deverirerek E Grubu'nda çıktığı 3. maçında 2. galibiyetini aldı.

TOFAŞ YENDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile geçen sezon oynadığı 2 maçtan da galip ayrılan TOFAŞ Basketbol Takımı, evindeki maçı 86-81, deplasmandaki karşılaşmayı ise 79-80 kazanmıştı. TOFAŞ ayrıca geçen sezon hazırlık kaçında karşılaştığı rakibini de devirmeyi başarmıştı.

BASKETBUS TAŞIYACAK

Bu sezon uygulamaya geçen Basketbus, BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taraftarların daha rahat bir şekilde salona ulaşımını sağlayacak. Basketbus, İstanbul BBSK karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 18.00'de Nilüfer ve Organize Sanayi istasyonlarından gerçekleştirecek.

BİLET 15 LİRA

Mücadelenin bilet satışları biletix.com üzerinden gerçekleştirilirken, bugün saat 15.00 itibarıyla da TOFAŞ Spor Salonu gişesinden temin edilebilecek. Mavi Yeşilliler'in internet sitesinden yapılan açıklamada bilet fiyatlarının VIP 1 40 TL, VIP 2 ve Çekme Tribün 30 TL, Normal ve Rakip tribün için ise 15 TL olacağı belirtildi.

GENÇLER EFES'E KARŞI

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde oynanacak TOFAŞ-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Basketbol Gençler Ligi heyecanı yaşanacak. A Grubu'nda lige 4'te 4 yaparak başlayan ve bu sezonki ilk yenilgisini geçen hafta TED Ankara Kolejliler deplasmanında alan Mavi Yeşilliler, 6. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes'i ağırlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki maç saat 15.00'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.