Hava Durumu

TOFAŞ, Afyon Belediyespor'u konuk ediyor

BSL'de Üst üste 3 maçtır kazanan TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 18. haftasında yarın sahasında Afyon Belediyespor'u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2019 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Afyon Belediyespor'u konuk ediyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, 18. hafta mücadelesinde bugün Afyon Belediyespor'u konuk edecek. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ve ligde oynadığı son 3 maçı da kazanan Mavi Yeşilliler, galibiyet serisini 4 maça çıkarıp, Türkiye Kupası öncesi moral depolamaya çalışacak.

BİLETLER SATIŞTA

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 17.30'da başlayacak. Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı Sinan İşgüder, Alper Özgök, Ayşenur Yazıcıoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin bilet satışları Biletix.com'dan online olarak gerçekleştirilirken, bugün Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu bilet gişesinde de saat 11.30 itibarıyla satışlar başlayacak.

BARIŞ SAKAT

Karşılaşma öncesi Bursa ekibinde sakatlığı süren Barış Ermiş dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde 4 galibiyet, 11 mağlubiyeti bulunan Afyon Belediyespor, 14. sırada yer alırken, Koç Can Sevim idaresindeki Eflatun Beyazlılar ligde geçtiğimiz haftayı Trabzonspor'un sezon öncesi ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan BAY geçirdi. TOFAŞ ise İstanbul BBSK'yı deplasmanda yenmişti.

İLK MAÇ AFYON'UN

TOFAŞ ile Afyon Belediyespor arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı ise Afyon ekibi 96-85 kazanmıştı. O maçta Afyon'un galibyetine 20 sayılık katkı koyan Knight ve 19 sayı atan Tyrus Mc Gee takımdan ayrıldı.  Afyon'daki maçın en skorer ismi ise 25 sayı atan Kadji olmuştu.

BASKETBUS ÇALIŞIYOR

Basketbol severleri ücretsiz olarak BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taşıyan 'Basketbus' Afyon Belediyespor karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 16.30'da gerçekleştirecek. Basketbus saat başı ve buçuklarda olmak üzere maç saatine kadar 2 sefer ve karşılaşmanın ardından da yine 2 sefer yaparak taraftarın metroya ücretsiz ulaşımını sağlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.